ORGİSAD iftarda buluşturdu

Orhangazi Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (ORGİSAD) iftar programında ilçe protokolüyle, iş dünyasının önemli isimlerini buluşturdu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2012 09:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Orhangazi FEM ? Anafen Dershanesi terasında gerçekleştirilen programa AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Kaymakam M. Selman Yurdaer, Belediye Başkanı İsmail Tartar, OTSO Başkanı Ergün Efendioğlu, MARZİM Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Sert, Gülfidan Eğitim Öğretim Hizmetleri Genel Müdürü Koordinatörü Adnan Çam ve davetliler katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan Gülfidan Eğitim Öğretim Hizmetleri Genel Koordinatörü Adnan Çam, insanların huzur bulabilmeleri için maddi ve manevi olarak belli bir düzeyi yakalamaları gerektiğine dikkat çekerek, Peygamber Efendimizin (SAV) hayatından örnekler verdi. Adnan Çam, bu bağlamda ORGİSAD'ın işadamlarına dünyanın her coğrafyasında iş yapabilme imkanı sunduğunu ve dünyanın dört bir tarafından Türk müteşebbislerin hüsnü kabul gördüğünü de vurguladı.

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ise, ekonomik kalkınmanın ticarete bağlı olduğunu ve ülkemizin ekonomik olarak yükselen bir grafiği bulunduğunun anlattı. Aydın, "Bu kalkınma, işadamlarının üretim ve ihracatları ile doğru orantılı. Bu nedenle işadamlarımızın dünyanın her tarafına açılması gerekiyor." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber