Büyükaslan'dan işçilere: Bu memleketin en ağır yükünü siz üstleniyorsunuz

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, belediye bünyesinde sözleşmeli olarak çalışan işçilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2012 09:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükaslan ve Başkan Yardımcıları, iftar yemeğini işçilerin bulunduğu masada yediler. Başkan Büyükaslan, belediye bünyesinde çalışan işçilerin şehrin en ağır yükünü taşıdıklarının altını çizdi. Başkan Büyükaslan, konuşmasında şunları söyledi: ?Yüce Allah'a ne kadar şükretsek azdır. Çünkü hamdolsun huzur, sükûn ve barış içerisinde çeşitli nimetlerle iftarımızı açabiliyor ve Ramazan ibadetimizi yapıyoruz. Ama şu anda yeryüzü coğrafyasında, özellikle Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı topraklarda şu anda milyonlarca Müslüman kardeşimiz de ne huzur var, ne can güvenliği var, ne de sofrasında şu anda soframızda bulunan bu nimetler var. Kimisi can derdinde, kimisi açlık, su derdinde, kimisi felaketlerle boğuşurken kimisi de başına musallat olmuş diktatörlere, zalimlere karşı mücadele ediyor. Yüce Allah, Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı bu coğrafyanın altını da üstünü de, zengin bir toprak parçası hediye etmiş.

Yüce Allah'a hamd olsun ülkemizde, huzur ve sükûn içerisinde her ibadetimizi yapıyor ve Ramazan'ımızı da doya doya yaşıyoruz. Allah, bu huzuru ve barışı daim kılsın. Şu memleketin en ağır işini yüklenen sizlersiniz. Sabahın köründe kalkıyorsunuz akşama kadar çalışıyorsunuz. Kendi çöpümüzü burnumuzu tutarak atıyor ve kokusuna dayanamıyoruz. Alt yapılarımıza dahi dönüp bakamıyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber