Dağses'ten 'Köy' projesine ödül

Dağses Gazetesi, Uludağ Üniversitesi tarafından uygulamaya konulan Köy Projesi'ni dağ bölgesine en çok katkı yapan sivil toplum kuruluşu ödülüne layık gördü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2012 19:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Keles-Orhaneli-Harmancık ve Büyükorhan dağ bölgesinin sesini duyuran Dağses Gazetesi 7. yılını Konak Kültürevi'nde düzenlenen programla kutladı. Çok sayıda davetlinin katıldığı programda 2012 yılında Bursa dağ köylerine en çok katkı koyan sivil toplum kuruluşları, yerel yönetici, bürokrat, siyasetçi olmak üzere 4 alanda verilen ödüller sahiplerini buldu. Düzenlenen ödül törenine Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Müfit Parlak, Köy Projesi Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Rüyam Küçüksüleymanoğlu, projede yer alan öğrencilerden oluşan bir grup ve Sağlık Kültür Daire Başkanı Şükran Yılmaz Soğukpınar katıldı.

Uludağ Üniversitesi tarafından uygulamaya konulan Köy Projesi, 'Dağa Katkı Koyanlar Ödülleri' kapsamında 2012 yılı Keles, Harmancık, Orhaneli ve Büyükorhan yörelerine en çok katkı yapan sivil toplum kuruluşu ödülüne layık görüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber