ZED'in iftarı eğitimcileri bir araya getirdi

Zonguldak Eğitimciler Derneği (ZED)'nin düzenlediği iftar programında eğitimciler bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 09:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öğretmenevi'nde düzenlenen iftar yemeğine; İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, milli eğitim şube müdürleri, Kamu Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Şahin Ören, okul müdürleri, öğretmenler, dernek yönetimi ve çok sayıda davetli katıldı. İftar yemeğinin ardından dua edildi.

ZED Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Alkan, iftarda yaptığı konuşmada, derneğin, eğitimciler arasında sevgiyi, saygıyı, birlik ve beraberliği, sosyal, kültürel, maddi manevi yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla kısa süre önce kurulduğunu belirtti. Alkan, "Bu kapsamda, ilk olarak merkez ilçedeki okullarda görev yapan öğretmenler arasında öğretmenlerimiz tarafından ilk etkinliğimizi sportif olarak futsal (salon futbolu) turnuvası şeklinde yapmıştık. Yıl içerisinde yapacağımız etkinliklerle Milli Eğitim çalışanları arasında birlik ve beraberliği artırmak istiyoruz. Derneğimizin kuruluşundan itibaren yanımızda olan, özellikle valimiz ve milli eğitim müdürümüze, vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.? dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek ise ?Bu tür faaliyetler, aramızda sıcak bir ortam sağlıyor. Emeği geçenleri kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber