Kuşadası'nda iki ayrı intihar vakası

Kuşadası'nda 4 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde annesi beşinci kattan aşağı atlarken, diğer olayda bir balıkçı kendini evinin balkon demirlerine astı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 23:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kuşadası'nda ilk intihar olayı gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Eşinden ayrılan ve 4 yaşındaki çocuğu ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi Güneş Apartımanındaki baba evine dönen 33 yaşındaki Ayşe Özgen, kendini apartmanın beşinci katından aşağı attı. Ayrıldığı eşi ile boşanma aşamasında olduğu için psikolojik olarak zor günler geçirdiği öğrenilen talihsiz kadın, kendini beşinci kattan atarak intihar etti. 4 yaşındaki çocuğunun ağlaması üzerine odasına giren ailesi, Ayşe Özgen'i odada göremedi. Daha sonra balkondan aşağı bakan ailesi, yerde yatan kızlarını görünce büyük bir yıkım yaşadı. Ayşe Özgen'in olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Kuşadası'ndaki ikinci intihar olayı ise Kadınlar Denizi Mahallesinde meydana geldi. Söke doğumlu olan ve Kuşadası'nda balıkçılık yapan 58 yaşındaki diabet hastası Dilaver Korkmaz, eşi Söke'de bulunduğu için iki oğlu ile birlikte gece saat 02.00'ye kadar sohbet etti. Dilaver Kokmaz'ın oğulları daha sonra uyumak için salondan ayrıldı. Sabah saat 06.30 sıralarında tuvalete gitmek için uyanan oğullarından biri, babasını yatağında göremeyince salonu kontrol etti. Babasını salonda da göremeyen oğlu, bahçeye bakmak için balkona çıktığında balkona bağlı ipi gördü. Babasının kendini Mustafa Filiz Apartmanının birinci kattaki evinin balkonuna astığını gören oğulları büyük şok yaşadı.

Kuşadası Cumhuriyet Savcılığı her iki intihar olayıyla ilgili soruşturma başlatırken, iki maktulün cenazeleri Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber