Akgül, cepten kendisini arayan işsizlere öğüt veriyor

Haber Giriş : 15 Ağustos 2005 09:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cep numarasını verip "İş isteyenler beni arasın" diyen AK Partili Akgül'ü bir günde bin kişi aradı... Akgül iş değil öğüt vermekle yetindi: "Gidip mikro kredi alın..."

Akgül'e telefon yağdı

Cep telefonunun numarasını duyuran ve 'İş isteyen varsa arasın' diyen AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aziz Akgül'ü dün, yaklaşık bin kişi aradı. Akgül, arayanlara mikro krediyi anlattı.

İş arayan varsa beni arasın, diyen ve SABAH gazetesi aracılığıyla cep telefonunun numarasını duyuran AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aziz Akgül'e dün telefon yağdı. Aziz Akgül'ün telefonunu sabah erken saatlerden öğleye kadar 500 kişi aradı. Diyarbakır'da yoksulluğun azaltılması için "mikro kredi" uygulamasını sürdüren ve bir çok insanın iş sahibi olmasına sağlayan Akgül arayanlara mikro krediyi anlattı.

Merkeze Yönlendirdi

Herkesi Diyarbakır'daki merkezine yönlendiren Akgül'ün telefon trafiği, öğleden sonra da devam etti ve yaklaşık bin kişiyle konuştu. AK Parti Diyarbakır Milletvekili'nin telefonunun pili görüşme yoğunluğuna dayanamayınca, yedek pil kullanmak zorunda kaldı.. Aziz Akgül, "Arayan iş imkanının nasıl olacağını sorguluyor. Ben de Diyarbakır'daki Mikro Kredi Merkezi'ne gidip, ilgililere başvurmalarını ve şartları uyuyorsa 500 ile iki bin YTL arasında kredi alabileceklerini söylüyorum. Diyarbakır'dan arayanlar mikro krediyi zaten biliyor. Bunlar mikro kredinin yerini öğrenmek için arıyor. Ben de oraya yönlendiriyorum" dedi.

Sabah

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber