Gaziantep Gülpembe İlköğretim Okulu'ndan anlamlı iftar

Gaziantep İslahiye'de eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Özel Gülpembe İlköğretim Okulu geleneksel hale getirdiği komşulara iftar programının 3.sünü bu ramazanda da gerçekleştirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2012 06:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okul çevresindeki komşuların davetli olarak katıldığı iftar yemeğine yaklaşık 150 kişi katıldı. Komşuluk ilişkilerinin zayıfladığı günümüzde bu tür etkinliklerin düzenlenmesinin öneminin vurgulandığı programda komşular adına konuşma yapan Ali Gelebek şunları ifade etti: ?Ramazan ayı birlik, beraberlik ve dayanışmanın en çok yaşandığı aydır. Komşuluk hakkı çok önemli bir haktır ve dikkat edilmesi gerekir. Gülpembe Koleji idareci, öğretmen ve diğer çalışanlarına komşuluk hakkına göstermiş oldukları bu hassasiyetten ve nazik davetlerinden dolayı tüm komşu kardeşlerim adına teşekkür eder, saygılar sunarım.?

İftar yemeğine gelenleri kapıda karşılayan okul müdürü Şahin Şahin, ?Komşularla olan sevgi ve muhabbet birlik beraberlik şuuru içinde eksilmeden devam etmelidir. Düzenlenen bu iftarlarla komşularımızla birbirimizi tanıma aynı zamanda komşuları birbirleri ile kaynaştırma imkanı bulmaktayız. Bazen okulumuzun çaldığı zil, bazen çocuklarımızın yaptığı gürültü komşularımızı rahatsız etmiş olabilir. Karşılıklı anlayış, hoşgörü birbirimizi anlama ve tanıma adına düzenlediğimiz iftar yemeğine katılımın yüksek olması bizleri çok memnun etti. Katılan tüm komşularımıza teşekkür ederim.? diyerek sözlerini noktaladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber