Antalya'daki cinayet

Antalya'da aralarında husumet bulunan komşularını av tüfeğiyle öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan baba ve oğlu ile olaya karıştığı belirlenen bir kişi, tutuklandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 07:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi'ndeki Alperen Sitesi'nde kadın kuaförlüğü yapan Ersin Arınç (24) ile Bülent Arslan'ı (35) öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Ünal C. (40) ile oğulları F.C. (14) ve A.C. (16) ile ölen Bülent Arslan'ın yakını olan ve yaralama iddiasıyla gözaltına alınan Sami A. tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Zanlılardan Ünal C. ve F.C. "adam öldürmek", Sami A. ise "adam yaralama" suçundan tutuklandı. Zanlılardan A.C. (16) ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ünal C. ile oğulları Atakan C. ve Furkan C. oturdukları sitenin zemin katında, aralarında daha önce husumet bulunan elektronikçi Bülent Arslan (35) ve kadın kuaförü işleten Ersin Arınç (24) ile karşılaşınca aralarında tartışma çıkmıştı. Kavgaya dönüşen tartışmada av tüfeğiyle yaralanan Arslan ve Arınç kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetmişti.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Yayıncı: Selçuk Aval

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber