CHP İzmir milletvekilinin aracını kurşunladılar

Haber Giriş : 16 Ağustos 2005 17:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vekilin aracına üç kurşun sıktılar.
Gece otomobili kurşunlanan CHP İzmir Milletvekili Vezir Akdemir sabaha karşı da ölümle tehdit edildi

CHP îzmir Milletvekili Vezir Akdemir'in 34 VS 7754 plakalı otomobili izmir Bostanlı'daki evinin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kurşunlandı.

Akdemir, Bostanlı Polis Kara-kolu'na başvururken, otomobilin sol arka kapısının alt bölümünde 3 adet 6.35 çapında kurşun izi bulundu.

Sabaha karşı saat 04.30 sıralarında meydana gelen olayın ardından, Akde-mir'i, cep telefonundan arayan birisi "O kurşunlar sana da girecek" diye milletvekilini ölümle tehdit etti.

'OLAY SİYASİ DEĞİL'

Sabah'ın sorularını yanıtlayan CHP izmir milletvekili, üç çocuk babası Akdemir, "Bu olay siyasi dep. Konak'ta kavgalı geçen ilçe başkanlığı seçimleri ile ilgisi olmadığını sanıyorum. Benim Dikili'de ve Kuşadası tlçesi'nde ihtilaflı olduğum iki arsam vardı. Bunların mahkemesi uzun zamandan bu yana devam ediyordu. Yeni sonuçlandı. Bu kişiler araya adam sokup anlaşmak istedi. Ben de kabul etmedim. 'Devletin mahkemesinin verdiği karar dışında hareket etmem' dedim. Onlar araya bir sürü kişi soktular. Onlar olabilir. Eskiden müteahhitlik yaptığım için piyasadan 600-700 milyara yakın alacağım var. Bu alacak davaları da (Jbnuçlandı. Bu kişiler de olabilir" dedi.
Olayı, Organize Suçlar, Terörle Mücadele ve Asayiş Şubesi ekipleri soruşturuyor.

sabah

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber