Tunceli'ye atanan Vali Güner, veda ziyaretleri yapıyor

Valiler Kararnamesi ile Kırıkkale'den Tunceli'ye atanan Vali Hakan Yusuf Güner, tek tek ilçeleri dolaşarak hem vatandaşlarla hemde bürokratlarla helalleşiyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 17:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balışeyh, Sulakyurt, Delice ve Yahşihan ilçelerini ziyaret eden Vali Hakan Yusuf Güner, devlette hizmetin bitmeyeceğini ve bu görevin bir bayrak yarışı olduğunu söyledi. Güner, "Kamu görevi bir bayrak yarışı, bu bayrağı benden sonraki bürokratların daha ileriye taşıyacağını düşünüyorum.? dedi.

Balışeyh Belediyesi ile birlikte Kırıkkale'de bazı belediyelerin sorunu olduğunu belirten Vali Güner, bu sorunların birlik ve beraberlik içerisinde çözüldüğünü belirtti. Güner, ?Belediyelerimizin sorunları vardı, bu sorunları çözdük. Hizmet üreten belediyelere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu bir ayrılık değil, bir başlangıçtır. Tunceli'ye gittiğim zaman, Kırıkkale'yi unutmayacağım. Kırıkkale benim için çok önemli bir yer. İlk Valilik görevimi burada yaptım. Tunceli'de devletimizin bana verdiği görevi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğim.? diye konuştu.

Yeni görev yeri Tunceli hakkında da açıklamalar yapan Güner, ?Tunceli, Türkiye için kritik ve önemli bir bölge. Önemli görevler yapacağız. Bölgede ki durumu yakından takip ediyorum. Orada ki bürokratlarımızla ortak çalışmalar yaparak Kırıkkale'ye yaptığım hizmetlerin benzerini Tunceli'de de yapacağız. Biliyorsunuz ki, devlet işleri her zaman yürür, makamlar her zaman geçicidir, devlet kalıcıdır. Bu yönü ile değerlendirirsek, Türkiye'nin 81 vilayetinde de görev yapmaya hazırım. Bu konuda şunun bilinmesini istiyorum. Kritik bölgelerde görev yapmak tecrübenizi ve hayata bakış açınızı değiştirir.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber