Kaymakam Niyazi'den Patnos'a buruk veda

Patnos Gazeteciler Derneği'nin verdiği veda yemeğine katılan ilçe protokolü, Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi ile uzun yıllar birlikte çalışmayı arzu ettiklerini, bu atamanın zamansız çıkmasından üzüntü duyduklarını dile getirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 22:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yemeğe, Garnizon Komutanı Jandarma Kurmay Albay Murat Koçyiğit, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı Umut Bülent İncekuyu, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Işık ile çok sayıda davetli katıldı.

Entim Uluslar arası Medya Yönetim Kurulu Başkanı Enis Timuçin, Türkiye'nin Fehmi Sinan Niyazi gibi değerli devlet adamlarına ihtiyacı olduğunu belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.

KAYMAKAM FEHMİ SİNAN NİYAZİ

1975 tarihinde İstanbul'da doğan, ilk orta ve lise eğitimini İstanbul'da yüksek öğrenimini ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamlayan Fehmi Sinan Niyazi, 2000 yılında açılan Kaymakamlık sınavıyla Mülki İdare Amirliği mesleğine katıldı.

Sırasıyla Afyon Maiyet Memurluğu, Bolvadin Kaymakam Refikliği, Balışeyh, Çaykara ve Dörtdivan Kaymakam vekilliği, Yenipazar, Hemşin ve Seben Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. TODAİE Kamu Yönetimi Yüksek Lisansını tamamladı.

Kaymakam Niyazi, halkın sorunlarını yerinde görüp değerlendiren, makamından çok halkın arasında vakit geçiren, tek tek köyleri dolaşıp tespit ettiği sorunları kalıcı çözümler üreterek çözme yoluna giden biri olarak biliniyordu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber