İzmir'de MÜSİAD iftarı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi Gençlik Kurulu, sivil toplum kuruluşları ve çeşitli siyasi parti temsilcilerini iftar yemeğinde buluşturdu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 07:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karaca Otel'de düzenlenen iftar yemeğine birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Yemekte ayrıca MÜSİAD İzmir Şubesi Gençlik Kurulu çatısı altında toplanan 12 sivil toplum kuruluşu temsilcisi biraraya gelerek İzmir Genç Sivil Toplum Kuruluşları Birliği'ni kurduklarını açıkladı.

İftar sonrası açılış konuşmasını yapan MÜSİAD İzmir Şubesi Başkanı Abdurrahman Çabuk, Müslümanın en fazla çalışan, yaptığı işi en iyi yapan ve kendisi dışında yakınlarına, çevresine ve yaşadığı dünyaya fayda sağlayabilen insan olduğunu belirtti. Genç MÜSİAD Şube Başkanı Emre Balcı, 2004 yılından beri İzmir'de faaliyet gösterdiklerini ifade ederek, "Genç MÜSİAD, milli ve manevi değerler dışında evrensel girişimleri değerlendirerek, toplumun yaşam standardını ve sosyo kültürel bilgi düzeyini yükseltmek için genç girişimcilerin tek temsilcisi olma yolunda ilerliyor" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber