Kimse Yokmu Derneği, Muş'ta 250 aileye Ramazan kumanyası dağıttı

Muş merkez ve ilçelerinde Ramazan ayında yardımlarına hız veren, Kimse Yok mu Derneği, 250 aileye Ramazan yardım kumanyası dağıttı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 11:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gönüllüler, kumanyalarla ilçe ve beldelerde ihtiyaç sahiplerinin iftar sofralarına misafir oldu ve dünyanın dört bir tarafında olduğu gibi Ramazan coşkusunu Muş'ta da yaşattı.

Kimse Yok mu Derneği Muş Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Işık, "Bugün burada Adana Kimse Yok mu Derneği merkezinden gelen gönüllü arkadaşlarımız ile Muş ve ilçelerinde tespit ettiğimiz yardım ve ihtiyaca muhtaç ailelere Ramazan kumanyalarını dağıttık." dedi. Işık, ?Yapılan bu yardımların amacına ulaştığını düşünüyorum. Yardıma muhtaç ailelere ilçe merkezi ve beldelerde dört bir koldan yardım kumanyalarını dağıttık. Rabbim inşallah yaptığımız bu yardımları kabul buyursun." şeklinde konuştu.

TUSKON'a bağlı Muş Aktif Sanayi İş Adamları Derneği (MAKSAD) Başkanı Cemaleddin Çelik ise Kimse Yok mu Derneği'nin sadece Ramazan ayında yardımlara koşan bir dernek olmaktan çıktığını belirtti. Çelik, "Kimse Yok Mu Derneği artık dünya geneli deneyimli bir dernek. Ramazan ayının başından bu yana da yardım faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Dernek artık şükürler olsun sadece Türkiye'de ki bölgelerde değil yurt dışında yardım ve ihtiyaca muhtaç bir sürü aileye el uzatıyor bu tarih de bir fetih gibidir Rabbim yollarını açık etsin." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber