ASSİAD işadamlarının ufkunu açıp yatırım için öncülük yapıyor

Sivas'ta faaliyet gösteren Aktif Sivaslı Sanayici ve İşadamları Derneği (ASSİAD) her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programında işadamlarını biraraya getirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 11:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ASSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emre Çapraz, Yaklaşık 140 ülkede bulunan temsilciliklerimiz sayesinde işadamlarımızın ufkunu açıp gerekli yatırımları yapmasında öncülük yapıyoruz.? dedi.

Aktif Sivaslı Sanayici ve İşadamları Derneği (ASSİAD) her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programında işadamlarını biraraya getirdi. Taştanlar Restorant'ta düzenlenen iftar programında Sivas'ta ve Sivas dışında bulunan işadamlarını bir araya getirerek birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla düzenlenen iftar programında renkli görüntüler yaşandı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren ASSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emre Çapraz derneğin faaliyetlerini anlatarak çeşitli ülkelerle ikili görüşmeler yapılarak birçok iş anlaşmaları gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Sanayici ve işadamları olarak Sivas'ı acısıyla, tatlısıyla, sıkıntılarıyla, sevinçleriyle birlikte yaşadıklarını ve yatırım yapıp istihdam sağlayarak il ekonomisine katkı sağladıklarını ifade eden Çapraz, "Yaklaşık 140 ülkede bulunan temsilciliklerimiz sayesinde işadamlarımızın ufkunu açıp gerekli yatırımları yapmasında öncülük yapıyoruz.? dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ise Ramazan ayının bu tür programlar sayesinde birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğini belirterek, ?Ramazan ayı mübarek ayın sonuna geldik. Ramazan birlik ve beraberlik duygularının yardımlaşma duygularının had safhada iştirak edildiği bir aydır. Bu kapsamda ASSİAD'ın düzenlemiş olduğu iftar programında bulunmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Bu tür programlar sayesinde birlik ve beraberliğimiz inşallah daha da güçlenecektir.? ifadelerini kullandı.

Kararnameyle İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğü'ne atanan İsmail Koşum ise buruk bir veda yaşadığını dile getirerek, ?4 yıl boyunca Sivas'a hizmet yaptım. Görev süresince iş adamlarımızla ikili diyaloglarımı her zaman üst düzeyde tutmaya çalıştım. Bir ilin geleceği ve kalkınması işadamlarına bağlı. Böyle bir iftar programını düzenleyerek ilimizin önde gelen işadamlarını bir araya getirdikleri için ASSİAD Başkanı ve yönetimine en içten teşekkürlerimi iletiyorum.? şeklinde konuştu.

İftar programına AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, vali yardımcıları İsmail Koşum, Vefa Kaya ile, AK Parti İl Başkanı Av. Burhanettin Kuru, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, kamu kurum müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda işadamı katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber