Başer: Türk milleti her zaman mazlumun yanında olmuştur

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Türk milletinin her zaman mazlum, yardıma muhtaç insanın yanında olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 16:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yozgat'a iftar yemeği vermek için gelen İHH İnsani Yardım Vakfı Gezici TIR'ını ve Arakan'da yaşanan zulmü gösteren fotoğraf sergisini İl Genel Meclis Üyesi Atakan Erciyas ve bazı partililerle birlikte gezen AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, TIR'ı hakkında görevlilerden bilgi aldı. Arakan'da yaşanan zulme değinen Milletvekili Başer, Türk milleti ve hükümet olarak dünyanın neresinde yardıma muhtaç ve zulme uğrayan bir insan varsa, onların yanında olmaya çalıştıklarını kaydetti. Başer, "Türk milleti her zaman zulme uğrayan insanların yanında olmuştur. Biz AK Parti olarak mazlumdan yanayız, adaletten yanayız, özgürlükten yanayız. Nerede bir zulüm varsa nerede bir haksızlık varsa, zulmü gören insanların diline dinine rengine bakmadan onların yanında olmuşuzdur. Mazlum milletlerin mazlumiyetlerinin sona ermesine kadar hem ülkemizde hem de dünya da onların yanında olduğumuzu göstereceğiz.Türk Milleti her zaman mazlum olan insanların yanında olmuştur. Ülkemizde düzenlenen kampanyalarda bunun bir göstergesidir." dedi.

Türk halkının daha önce de Pakistan ve birçok ülkede yardıma muhtaç insanlara yönelik kampanyalar düzenlediğini söyleyen Bşaer, "Halkımız daha öncede Pakistan'da ve dünyanın birçok yerinde yardıma muhtaç insanlar için yardım kampanyaları başlatmıştı. İnşallah o yapılan yardımların daha fazlasını Arakan'a yapacaktır." diye konuştu.

İHH İnsani Yardım Vakfı Yozgat Gönülleri üyesi Salih Erbek, İHH olarak 27 ilde iftar düzenlendiğini belirterek, Yozgat'ta da 750 kişiye iftar vereceklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber