Memurlar Derneği, sendikaları iftarda buluşturdu

Kırıkkale Memurlar Derneği, Memur Sen ve Kamu-Sen üyelerini iftarda bir araya getirdi. İftar sonrasında yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 11:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anadolu Genç İşadamları Derneği Toplantı Salonu'nda verilen yemeğe çok sayıda sendika üyesi katıldı.

Ramazan boyunca akıllara gelen en önemli kavramların birlik, beraberlik, yardımlaşma, paylaşma, dayanışma gibi özellikler olduğunu belirten Memurlar Derneği Başkanı Veysel Bulur, ?Bu konuda burada bulunan hazirunun gerçekten büyük bir hassasiyete sahip olduğunu biliyorum." dedi.

Ramazanda en önemli olgulardan birisinin ?merhamet' olduğuna dikkat çeken Bulur, ?Merhametin çok derin ve özel anlamların anlatılması lazım. Çünkü son zamanlarda merhamet konusunda toplumsal bir sorunla karşı karşıyayız. Ramazanın bu merhamet alanındaki eksikliğinin giderilmesi için önemli bir vesile olacağını düşünüyorum. Dünyanın neresinde olursa olsun, zor duruma düşen insanlara karşı duyarlılık gösteren milletimizin örnek çalışmaları, bu konudaki fedakarlıklarının daha da yoğunlaşması için hepimizin sorumluluk sahibi olduğuna inanıyorum.? diye konuştu.

Kırıkkale Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak da iftarların her zaman birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu söyledi.

Gördüğün ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren Kırıkkale Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Oktay Sümer ise ?Bu tür etkinlikler birlik ve beraberliği geliştirmek adına büyük önem taşıyor. Önümüzdeki yıllarda bu gelenek devam edeceğine inanıyorum.? şeklinde konuştu.

Haber Arama Sonuçları

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber