Vali Kahraman, Karaman'a veda etti

Son valiler kararnamesiyle merkeze atanan Karaman Valisi Süleyman Kahraman, törenle uğurlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 17:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uğurlama törenine AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır, Garnizon Komutanı J. Alb. Selçuk Boz ile tüm kurum ve daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Kendisini uğurlamaya gelen herkesle tek tek vedalaşan Vali Kahraman, Karaman'ın kendisi için önemli bir yeri olduğunu belirterek ?İki buçuk yıllık süre zarfında bu şehrin sanayisinden, tarımına; eğitiminden kültürüne kadar birçok noktada çeşitli hizmetlerimiz oldu. Ve bu iki buçuk yılda kimseyi kimseden üstün görmediğimi özellikle belirtmek istiyorum.? dedi.

Vali Kahraman bu fani dünyada esas olanın Hz. Yunus'un ifadesiyle bir gönüle girebilmek olduğuna dikkatleri çekerek ihtiyaç olunan şeyin bu gönüllerin duası olduğunu belirtti. Vali Kahraman, ?Elbette ki kimi zaman farkında olmadan kırdığımız gönüller olmuştur. Ben haklarımı helâl ediyorum ve sizlerden de helâllik diliyorum. Halkımızın huzurunda alnım ak, vicdanım rahattır. Zira hizmetten ve hürmetten öte bir niyetim asla olmadı. Halkın huzurunda olduğu gibi Hakk'ın huzurunda da temiz olabilmek nasip olur inşallah. Her şey öncelikle Hakk'ın takdiridir. Ve hükümetin kararı ile emaneti bir başka arkadaşımıza teslim ediyoruz. İnsanın muhabbet duyduğu insanlardan ve beldelerden ayrılması elbette ki hüzün vericidir; ama hiç kimseye asla kırgın değilim. Mevlâm görelim neyler. Neylerse güzel eyler. Her şeyin hayırlısını diliyor, birlikte çalıştığım herkese en içten duygularla teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun diyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.? dedi.

AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün de Vali Kahraman ile güzel çalışmalar yaptıklarına değinerek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Valilik bahçesindeki program, Vali Kahraman'a çiçek verilmesi ile sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber