TSYD'den sporda şiddet semineri

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi'nin, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile düzenlediği ?Sporda Şiddeti Önleme Yasası ve Medya" konulu panel Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Eğitim Salonu'nda yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 18:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Panelin açılış konuşmasını yapan TSYD Adana Şubesi Başkanı Adnan Poyraz, Sporda Şiddeti Önleme Yasası'nda medyanın yeri ve önemi konularında basın mensuplarını bilgilendirmeye devam ettiklerini söyledi.

Spor medyası olarak Türk sporunun sağlıklı bir yapıya kavuşması için çıkarılan kanunda gazetecilerin sorumluluklarını bilmesi gerektiğini vurgulayan Poyraz, ?Doğru bildiğimiz yanlışlar hepimizi ceza kapsamına alabilir." dedi.

Adana Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin spor kökenli müfettişleri Tuncer Akdoğan ve Zafer Arslan, Adana Emniyet Müdür Yardımcısı Mahmut İlbaylı, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Hanifi Demiral ve spor medyası çalışanlarının katıldığı panelde Avukat Özlem Aykut ile Avukat Tayfuk Köse yasaya ilişkin birer sunum yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber