Osmancık Belediyesi 1 milyon TL'lik alt yapı yatırımına hazırlanıyor

Çorum'un Osmancık Belediyesi alt yapıya verdiği önemi her geçen gün artırıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 23:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlçenin alt yapı ve içme suyu sorunlarını tarihe gömmek için her türlü çalışmayı titizlilikle yürüten Osmancık Belediyesi, alt yapıya 1 milyonluk yatırım için düğmeye bastı.

İçme suyu ve kanalizasyon inşasında kullanılmak üzere malzeme ihalesi gerçekleştirildi. İki firmanın katıldığı ihalede Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, içme suyu ve kanalizasyon yaklaşık 1 milyon TL'lik yatırımı ilçeye kazandıracaklarını belirtti.

İlçenin alt yapı ve içme suyu sorunlarının artık tarihe geçeceğini, Osmancık'ın uzun yıllardır çektiği kanalizasyon ve alt yapı sorunlarının uzun yıllardır tekrar yaşamaması için çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, "Biz hiçbir zaman hayalci olmadık. Ama ilçemizin hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İlçemiz için önemi büyük olan, alt yapıyı tarihe gömecek alt yapı ihalemiz İller Bankası tarafından gerçekleştirildi. Kesinleşme süreci devam ediyor. Bu sürede biz de boş durmadık ve kanalizasyon ve içme suyu için düğmeye bastık. Yaptığımız ihale ikinci etap yatırımlarımız için çalışmalara başladık. Yaklaşık 1 milyon TL'lik boru ve çeşitli malzemeleri içme suyu ve kanalizasyon yatırımlarımızda, şebeke iyileştirmelerimizde kullanacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber