İmitasyon bilezik yakalattı

Kütahya'da iki ayrı evden çaldıkları altınları bozdurmak için kuyumcuya giden hırsızlık şüphelileri, çaldıkları bilezik imitasyon çıkınca yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kütahya'da Fuat Paşa Mahallesi Aydınlık Caddesi ile Lala Hüseyin Paşa Mahallesi Aydınlık Sokak'ta bulunan iki ayrı evden hırsızlık müracaatında bulunulmasının ardından Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri konuyla ilgili çalışma başlattı. Kent merkezinde bulunan kuyumculara çalınan altın ve ziynet eşyaları hakkında bilgi veren Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 155 Polis İmdat hattını arayan bir kuyumcunun 'Bir kız çocuğu geldi. İmitasyon bilezik satmak istiyor. Oyalıyorum.' ihbarı üzerine harekete geçti.

İki evden çalındığı tespit edilen 620 TL para, 2 adet 22 ayar bilezik, 6 adet altın bayan yüzüğü, bir çift altın bayan küpesi, bir adet altın kolye, bir adet altın küpe, bir adet gümüş kolye, 4 adet gümüş yüzük, 3 adet yonca tabir edilen altın, bir adet altın saat ile 12 adet imitasyon bayan bileziği çalan A.S., R.G., C.D., U.K., S.B. ve M.S. yakalandı.

6 şüpheli, Hırsızlık Büro Amirliği'ndeki ifadelerinin arından Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Buradaki ifadelerinin ardından Cumhuriyet savcılığına sevk edilen A.S., R.G. ve C.D., tutuklanırken, U.K., S.B ile M.S. yaşı küçük olması nedeniyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber