Müftü Demir: Kur'an-ı Kerim'i öğretmenin yanında, onu hayata yansıtmak önemli

Ankara Evren İlçe Müftüsü Osman Demir, Kur'an-ı Kerim'i öğretmenin yanında, onu sevmek ve anlamanın, devamında da hayata yansıtmanın önemli olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 12:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Evren İlçe Müftülüğü, yaz Kur'an kursu öğrencileri arasında 'Kur'an-ı Kerim'de Kırk Dua ve Kırk Hadis Yarışması' düzenledi. Kur'an-ı Kerim öğrenmek için kurslara gelen öğrenciler arasında yapılan yarışmada kursiyerler en iyi olmak için mücadele etti.

Evren Müftüsü Osman Demir, yapılan yarışmalarla öğrencilerin bilgilerinin pekiştiğini belirtti. Müftü Demir, köylerde ve merkez camilerdeki Kur'an kurslarında kurs gören çocukların yarışmaya katıldıklarını belirterek, ?Bu kurslarda amacımız, sıkmadan çocuklara Kur'an eğitimi vermekti. Bunun için kurslarımızı sosyal aktiviteler ile zenginleştirdik, kursa katılan 240 öğrencinin tamamı Kur'an-ı Kerim öğrendi.? dedi.

Müftü Osman Demir, törenin sonunda, kursa katılan bütün öğrencilere çeşitli hediyeler vererek, vatandaşlara ve çocukların ailelerine, gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber