Bergama'da iftar coşkusu

İzmir'in Bergama ilçesinde, Koza Altın İşletmeleri A.Ş. tararından yaptırılarak hizmete açılan Erkek Öğrenci Yurdu, ilçe halkına verilen iftar yemeği ile tanıtıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 07:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2011 Mayıs ayında temeli atılıp tamamlanan modern yurda Koza Altın İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in babası merhum Ali İpek'in ismi verildi. İftara Bergama İlçe Emniyet Müdürü Hüsamettin Ataseven, AK Parti İlçe başkanı Raşit Ürper, İlçe Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, Koza Altın İşletmeleri A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı ve Ovacık İşletmeleri Müdürü Cemalettin Çetin, Bakırçay Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Halil Gider, Eğitim Danışmanı Nazmi Peker, Oda başkanları, esnaf, sanayiciler ve vatandaşlar katıldı.

Yoğun ilgi gören iftardan sonra konuşan Cemalettin Çetin, "Yurt inşaatımız tamamlandı. Öğrenci kabul etmeye hazır hale geldi. 164 öğrenci kapasiteli yurt binasında spor salonu, egzersiz salonu, sauna, açık - kapalı sinema ve konferans salonu, hobi atölyesi, revir, kış bahçesi, tartan pist ve açık hava spor aktiviteleri için imkanlar bulunmaktadır. Kısa sürede hazır hale getirilen yurt binası 6 bin 250 metre karelik bir kapalı alana sahip? dedi. Davetliler daha sonra yurdu gezdi. Program Teravih namazı kılındıktan sonra hatim duaları ile son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber