Yerköy Emniyet'ten Ramazan Bayramı uyarısı

Yozgat'ın Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı sebebiyle şehir içi ve şehirlerarası yollarda trafikte denetimlerini artırdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 19:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayram tatili süresince Yerköy şehir içi ve şehirlerarası güzergahlarında tatilin başlangıç ve bitiş günlerinde ekiplerin aralıksız denetim yapacağını ifade eden Yerköy İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Cibelik, "İlçemizin huzuru ve güvenli için görevli ekiplerimiz Bayram tatili boyunca denetimleri ve trafik kontrolünü artıracaktır. Bayramın acı ile sonuçlanmaması için sürücülerimizin yollarda trafik kurallarına uymalarını, hız ihlali, hatalı sollama, seyir halindeyken cep telefonu ile konuşmamalarını öneriyoruz" dedi.

Bayram süresince ilçede şehir içi asayiş kontrolleri olsun gerekse Ramazan Bayramı münasebeti farklı il ve ilçeden memleketlerine gitmekte olan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için asayiş önlemlerini artırdıklarını ifade eden Cibelik,"Bayramda hırsızlık olaylarına karşı tatile giden vatandaşlarımız, evde olmadıklarını mutlaka yakın bir komşularına bildirsinler. Vatandaşlarımız şüpheli bir durum gördüklerinde ise mutlaka 155 polis imdat telefonuna bilgi versinler" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber