Eşini ve baldızını yaralayan koca yakalandı

Zanlının akıl almaz ifadesi: Bir erkek olarak kendime hakim olamayınca olanlar oldu

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 18 Ağustos 2012 10:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ahmet ÜNSAL / MANİSA (AHT)

Manisa'da boşanma davası açarak sığınma evine yerleşen eşi ile baldızını bıçaklayarak kaçan koca, polis tarafından yakalandı. Zanlı, "Konuşmak istediğimde bana hakaret dolu sözler söylediler. Ben de bir erkek olarak kendime hakim olamayınca olanlar oldu" dedi

Olay, dün öğle saatlerinde Manisa'nın Cumhuriyet Mahallesi 5010 Sokak ile 75. Yıl Caddesi'nin kesiştiği noktada yaşandı. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle 6 ay önce eşine boşanma davası açan ve 4 aydır sığınma evinde kalan 1 çocuk annesi Meral Seven çocuğuna bayramlık almak için kız kardeşiyle buluşmak üzere annesinin evine gitti. Meral Seven ve kardeşi Özlem Taşçı, çarşıya gitmek için otobüs durağında beklemeye başladı. Bu sırada, Meral Seven'in ayrı yaşadığı kocası Engin Seven elinde bıçakla karşılarına çıktı.

Karısına bağırıp çağırmaya başlayan öfkeli koca, elindeki bıçağı önce eşi Meral Seven'e, sonra da kendisine engel olmaya çalışan baldızı Özlem Taşçı'ya sapladı. Kanlar içinde kalan abla-kardeş, çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı.

"BİR ERKEK OLARAK KENDİME HAKİM OLAMAYINCA OLANLAR OLDU"

Manisa Dericiler Sitesi'nde işçi olarak çalışan ve olayın ardından kayıplara karışan zanlı, bugün polis tarafından yakalandı. Zanlının ilk ifadesinde, "Eşimle bayram öncesi barışmak için konuşmaya gidiyordum. Eşim ve baldızımı, sokağın başında otobüs beklerken buldum. Konuşmak istediğimde bana hakaret dolu sözler söylediler. Ben de bir erkek olarak kendime hakim olamayınca olanlar oldu" dediği iddia edildi.

HAYATİ TEHLİKELERİ SÜRÜYOR

Manisa Grand Medikal Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi altında bulunan Meral Seven ve Özlem Taşçı'nın hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber