Kaçırılan polis memuru Özgen için kampanya başlatıldı

Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan polis memuru Nadir Özgen için imza kampanyası başlatıldı. İnternet üzerinden başlatılan kampanyaya bir günde 300'e yakın kişi imza attı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ağustos 2012 11:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Van'ın Çatak ilçesinde görev yaparken geçen yıl terör örgütü PKK tarafından kaçırılan Nadir Özgen'in ailesine kavuşturulması için arkadaşları ile bazı vatandaşlar sanal alemde imza kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında başbakanlık makamına hitaben yazılan dilekçeye çok sayıda kişi imza attı.

Kampanya metninde şu ifadeler yer alıyor: ?Sayın Başbakanım, polis memuru Nadir Özgen ve diğer 25 kişi terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak 1 senedir ellerinde rehin olarak tutulmaktadırlar. Aileleri perişan durumdadır. Özellikle Özgen'in maaşı banka tarafından bloke edildiği için ailesine verilmemektedir. Aile zor durumdadır. Temennimiz Nadir Özgen ve 25 kişinin bu Kurban Bayramı'nda ailelerine kavuşmaları ve kavuşma gerçekleşene kadar da ailelerin her türlü mağduriyetlerinin giderilmesini vatandaşlar olarak talep eder gereğinin yapılmasını arz ederiz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber