Tatilciler, bayramda Abant'a akın etti

Ramazan Bayramı'nı fırsat bilen tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği Abant Tabiat Parkı'nda uzun araç kuyrukları oluştu.

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 20 Ağustos 2012 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bolu'ya 35 kilometre uzaklıkta bulunan Abant Tabiat Parkı, yerli ve yabancı turistlerin gözde tatil merkezleri arasında yer alıyor. Tatilciler, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde mavi ve yeşilin tonlarını içinde barındıran tabiat parkına akın etti. Tatilciler, göl etrafındaki piknik alanlarında aileleriyle mangal yaptı, atlar ve faytonlarla gezintiye çıktı.

Ziyaretçilerin yoğun ilgisi nedeniyle Abant yolunda yaklaşık 3 kilometre uzunluğunda araç kuyrukları oluştu.

İstanbul'dan Abant'a gelen Neşe Özkoç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, akrabalarıyla tabiat parkında toplandıklarını belirterek, ''İngiltere'den gelen akrabalarımız da var. Daha önce de gelmiştik, burayı çok beğendik. Yakınlarımızı ziyaret ettikten sonra ikinci gün burada toplandık. En güzel bayramımızı doğayla iç içe geçiriyoruz. Yıllar sonra hatırlayacağımız bir bayram oluyor, en güzel bayramımızı burada geçiriyoruz'' diye konuştu.

Bursa'dan gelen gezmeye gelen Ali Demir ise 06.00'da parka ulaştıklarını ifade ederek, ''Sabah göl manzaralı çimenlikte uzandık. Arkadaşlarımızla bir araya gelip burada bayramlaştık. Mangal yapacağız, daha sonra da Yedigöller'e gideceğiz. Ramazandaki işimizin yorgunluğunu burada atıyoruz. Dönüş yoğunluğuna yakalanmamayı düşünüyoruz'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber