Acılı ailenin feryadı: Çocukları öldürecek kadar alçaldılar

Gaziantep'teki terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlardan 12 yaşındaki Sevgi Gülpen İnanç'ın Adana'daki evinde yas var

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ağustos 2012 15:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Annesiyle birlikte Gaziantep'te anneannesine bayramlaşmaya giden Sevgi'nin yakınlarıyla otomobilde giderken bombalı saldırıya denk geldiği öğrenildi.

Serbest meslek sahibi baba Turgay ve ev hanımı Nuray İnanç'ın ikisi erkek üç çocuğundan Sevgi Gülpen İnanç , bu yıl Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu 6. sınıfa geçmiş. Yeşilyurt Mahallesi'nde ikamet eden Sevgi'nin amcası Osman Ramazan İnanç, yeğeninin Gaziantep'e anneannesine bayramlaşmaya ve tatile gittiğini söyledi. Sevgi'nin ağabeyinin İzmir'den askerden geldiğini ifade eden İnanç, ?Çocukları öldürecek kadar alçaldılar. Bu alçakça saldırının başka bir izahı yok. Saldırı anında teyzesinin çocukları varmış. Otomobildeki iki yaşındaki çocukta yeğenim gibi şehit düştü. Bunu yapanlar insan olamaz.? dedi.

Kardeşinin Adana'da boyacılık yaptığını anlatan Osman Ramazan İnanç, gözyaşlarına hakim olamadı. Sevgi'nin halası Fadime İnanç ise ?Allah onları bildiği gibi yapsın. O hainleri yerle bir etsin. Sığınaklarında yok olsunlar.?diyerek ?Elimizden bir şey gelmez ki? Silah alıp öldürmeye mi gidelim. 11 yaşındaki kız çocuğundan ne istediniz, size ne yaptı? Duyduğumuz andan itibaren ağlamaktan yıkıldık.? şeklinde konuştu.

Bu arada İnaç'ın ikamet ettiği sokak Türk bayrakları ile donatıldı. Yakınları kurulan çadırda taziyeleri kabul ediyor. Sevgi Gülpen İnanç, Gaziantep'teki işlemlerin ardında Çarşamba günü Adana'da toprağa verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber