Bayram gezmesine çıkardıkları bebekleri terör kurbanı oldu

Gaziantep'te düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden 3 yaşındaki Süleyman Alkan'ın evinde yas var. 5 ve 3 yaşındaki 2 çocuğuyla bayram gezmesine çıkan Alkan ailesinin bütün fertleri saldırı sonrası yaralanırken, hayatını kaybeden küçük Süleyman, Yığınlı köyünde toprağa verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ağustos 2012 19:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bebeklerini kaybeden acılı aile ise teröre lanet okuyor.

Gaziantep'te düzenlenen terör saldırısında en büyük yıkımı yaşayanlardan biri de Alkan ailesi oldu. Eşi Dilber Alkan ve çocukları 5 yaşındaki Mehmet ve 3 yaşındaki Süleyman Alkan'la bayram gezmesine çıktı. Şehitkâmil İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün önünden geçtikleri esnada bomba patladı. Patlamanın etkisiyle ailenin 4 üyesi de yere savruldu. Elektrik tellerinden kopan bir kablo anne Dilber Alkan'ı yaralarken, elinden tuttuğu 3 yaşındaki oğlu da olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından 5 yaşındaki oğlu Mehmet Alkan'la yaralanan baba İbrahim Alkan da hayatını kaybeden oğlunu kucağına alır almaz başka bir sokağa kaçtı.

Dehşet dolu anları anlatan baba Alkan, vücuduna şarapnel parçalarının isabet ettiğini, olayın etkisiyle bayıldığını söyledi. 3 yaşındaki oğlunu teröre kurban etmenin acısını yüreklerinde yaşadıklarını dile getiren acılı baba, ?Ben devlete diğer çocuğumu da veririm. Sorun değil. Canımızı yine veririz. Ama bu teröristlerin Allah belasını versin. Teröre lanet olsun.? ifadelerini kullandı.

Olayda yaralanan anne Dilber Alkan da çocuklarını bayram dolayısıyla gezdirmek istediklerini ancak menfur bir saldırıyla karşılaştıklarını kaydetti. Yaşadığı korku dolu anları anlatan anne Alkan, "Üzerime bir kablo düştü. Ateş gibiydi. Beni yerden kaldırıp attı. Sonra da hastaneye götürdüler. Başka da bir şey hatırlamıyorum.? diye konuştu. Acılı anne, ?Bunu yapanlar insan değil, hayvan. Benim ciğerim yandı. İnşallah kendi ciğerleri de yanar.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber