Alt geçitte zincirleme trafik kazası: 5 yaralı

Malatya'da bir alt geçitte üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ağustos 2012 23:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza sırasında alt geçidi kullanarak konutuna gitmekte olan 2. Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi ise yaklaşık 20 dakika mahsur kaldı.

Kaza, Malatya merkez çevreyolu Turgut Temelli Kavşağı ile Adliye Kavşağı arasındaki alt geçitte meydan geldi. Edinilen bigiye göre, sürücüsün ismi öğrenilemeyen 44 KS 926 plakalı minibüs, önündeki 21 GL 981 plakalı saman yüklü kamyona arkadan çarptı. Arkadan gelen 44 KU 796 plakalı otomobil ise, kamyon ile minibüse çarptı. Kaza nedeniyle alt geçidin batı istikameti trafiğe kapanırken; olay yerine çok sayıda itfaiye, sivil savunma ve 112 acil servis ekipleri ile polis ekipleri yönlendirildi. Kazada araç içerisinde sıkışan yaralılar, itfaiye ve sivil savunma ekiplerince kurtarılırken; yaralılar 112 acil servis ambulansları ile Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayda 5 kişinin yaralandığı bildirilirken, Yılmaz Göçer, Turgut Özal Tıp Merkezi'nde Muhammed Mustafa Tokatlı, İlhami Fırat ve Bilge Tokatlı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Yaralılar kaza yerinden alındıktan sonra alt geçidin batı istikameti tek şeritten trafiğe açılırken, kaza esnasında alt geçitte bulunan 2. Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi'de yol trafiğe açıldıktan sonra gidebildi. Orgeneral Mendi, yaklaşık 20 dakika kaza yerinde yolun açılmasını bekledi.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından araçlar otoparka çekildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber