ÇÜ'ye Eczacılık Fakültesi kuruluyor

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Eczacılık Fakültesi'nin kurulduğunu, 2014 yılında eğitime kendi binasında başlamasının planlandığını açıkladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2012 12:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan ile oda yöneticileri, ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kibar, "Yeni bir dönemde yeni bir sayfa açtık. Çukurova Üniversitesi'nde çıtayı daha da yukarılara çıkartmak için çaba harcıyoruz. Tüm Adana'nın desteğine ihtiyacımız var. Eczacı Odamızla sevindirici bir haberi paylaşmak istiyorum. Çukurova Üniversitesi'nde Eczacılık Fakültesi resmen kuruldu. Kağıt üzerindeki bu fakültemizde, 2014 yılında eğitime başlamayı, öğrenci almayı planlıyoruz? dedi.

Eczacılık Fakültesi'ni üniversitenin 2. kampus alanı olarak görülen kongre merkezinin bulunduğu alana yapacaklarını anlatan Kibar, Hukuk Fakültesi'nin de bu alanda olacağını belirtti.

Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan da, oda olarak üniversitelerle işbirliği içerisinde çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, ?Eczacılık Fakültesi kurulması bizleri çok mutlu etti. Oda olarak bizlere düşen görevi her zaman büyük bir sorumluluk içerisinde yerine getireceğimizin bilinmesini isteriz? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber