Bitlis'te tarım ve insan konulu fotoğraf sergisi açıldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından bu sene 3.sü düzenlenen tarım ve insan buluşması konulu fotoğraf yarışmasında birinci seçilenler Bitlis'te sergilendi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2012 13:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Kültür Merkezi'nde açılan sergiye Bitlis Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü çalışanları ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Fotoğraf meraklıları hafta sonuna kadar sergiyi ziyaret edebilecek.

Bitlis İl Gıda,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bülent Korkmaz ,?Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 3.sü düzenlenen ulusal fotoğraf tarım ve insan konulu fotoğraf yarışmasında sergilenmeye değer görülen fotoğrafları, vatandaşların ve ilgili kuruluşların görmesi amacıyla sergilenmiştir." dedi.

Sergiyi gezen vatandaş Abdülbaki Yılmaz, ?Açılmış olan resim sergisi çok takdire şayandır. Çok güzeldir beğendik.? şeklinde konuştu.

Diğer bir vatandaş Esra Zemberek ise "Sergilenen eserleri geldik gördük çok güzel. Herkesin emeğine sağlık çok güzel fotoğraflar çekilmiş. Tarım ve insan bir araya getirilerek özdeşleştirilmiş. İnsanların gerçek hayat hikayelerinden alınmış kareler var." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber