Başpehlivan Ali Gürbüz'e iki adet arsa tapusu

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Belediye Başkanı Hasan Gökce, Başpehlivan Ali Gürbüz'e söz verdiği arsaların tapularını hediye etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2012 23:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Korkuteli 24. Geleneksel Altın kiraz Pehlivan Güreşleri'ni öncesinde Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde iki kez başpehlivan olan Ali Gürbüz'e Kırkpınar dönüşü sözünü verdiği arsalarının tapuları takdim edildi. Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe, daha önce kesintiye uğramış olan Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni tekrar başlattıklarını belirterek, "İkinci defa Kırkpınar birincisi olan Ali Gürbüz'ü hep birlikte kucaklıyoruz. Kendisinin ilçemiz adına daha nice başarılar kazanmasını temenni ediyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl üçüncü kez Kırkpınar başpehlivanı olarak altın kemerin ebedi sahibi olur" dedi.

Belediye Başkanı Hasan Gökce'den arsa tapularını alan Altın Kemerli Başpehlivan Ali Gürbüz tüm Korkuteli halkına teşekkür ettiğini belirterek, "Sizlerin sevgisiyle, sizlerin dualarıyla bu başarıları elde ettiğime inanıyorum. Bu yıl ikinci defa Altın Kemeri boynuma takmak nasip oldu. İnşallah önümüzdeki yıl, Kırkpınar'da yine birinci olmak ve babamın yarım bıraktığı Altın Kemer'i ebedi olarak kazanmak istiyorum. Allah'a bunun için dua ediyorum" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber