Maaş alamadıklarını iddia eden bekçiler, yetkililerden çözüm bekliyor

Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı kadrosundaki bekçilerin, 1924 yılından bu yana değişmeyen kanun nedeniyle maaş almakta zorlandıkları iddia edildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2012 15:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı muhasibi Habib Bingöl, ?Himayemizde hal hazırda çalışmakta olan ve 657 sayılı kanuna tabii olan 4 bekçimiz yıllardan bu yana değiştirilmeyen kanunlar nedeni ile maaş almakta zorluk çekmektedir.? dedi.

Niğdeli vatandaşların kendilerine aidatlarını ödemediği için personele maaş veremediklerini iddia eden Bingöl, ?Niğde Belediyesi hudutları içerisinde bulunan ekili arazileri korumakla görevli 4 bekçi aylardır maaş almakta zorlanıyor. Her gün yeni bir yasa çıkarılıyor, bu bekçilerimiz devlet memuru olduğu halde maaşları toplanan aidatlarla ödenmeye çalışılmaktadır.? şeklinde konuştu.

Niğde'nin 4 ayrı bölgesinde 4 bekçinin koruması altında olan ekili arazi sahiplerinin aidat ödemede oldukça duyarsız davrandığını ifade eden Bingöl, ?Bu şekilde nasıl idare edileceği konusunda yetkililerden bir çözüm istiyoruz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber