Manisa Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği camileri onarıyor

Manisa Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği, merkeze bağlı 24 köyde camilerin bakım, onarım ve çevre düzenlemesini yapıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ağustos 2012 14:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İş-Kur İl Müdürlüğü ve birliğin işbirliğiyle Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında, birlik bünyesinde çalışan 113 geçici işçiye, İl Genel Meclisi toplantı salonunda "İş Arama" semineri verildi.

Seminerde konuşan İGM AK Parti Grup Başkan Vekili ve Birlik Üyesi İbrahim Onaylı, bütün köylerin ihtiyaçlarının karşılanması için seferber olduklarını söyledi. Birlik olarak 18 köyde ağaçlandırma çalışmalarını tamamladıklarını belirten Onaylı, ?19 köyümüzde okul, köy konağı bakım, onarım ve çevre düzenlemesi, 24 köyümüzde cami bakım, onarım ve çevre düzenlemesi, 45 köyümüzde de mezarlık duvarı örümü ve bakım çalışmaları devam ediyor. Bunun yanında KÖYDES programı kapsamında köy içi meydan düzenlemesinde kullanılmak üzere kilitli beton parke taşı veriyoruz.? dedi. Onaylı, söz konusu köylerdeki geçici işçilerin çalışma sürelerinin üç ay daha uzatılması konusunda İş-Kur İl Müdürlüğü'ne müracaat ettiklerini ve olumlu karşılandığını bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber