Alkollü sürücü kazada öldü, nişanlısı yaralandı

İzmir'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Eylül 2012 10:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, alkollü sürücü yönetimindeki otomobilin, takla atarak başka bire araca çarpması sonucu meydana geldi. Hastanede hayatını kaybeden sürücü Tuncay Bahadır'ın 2.87 promil alkollü olduğu belirlendi.

Edinilen bilgiye göre kaza; Gaziemir ilçesi, Akçay Caddesi, 239 numara karşısında meydana geldi. Gaziemir yönünden Konak istikametine doğru seyreden Tuncay Bahadır (29) idaresindeki 35 DZB 69 plakalı otomobil, iddialara göre, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıktı. Kontrolden çıkan otomobil yolda takla attıktan sonra önünde seyreden 35 AY 5488 plakalı otomobile çarparak durabildi.

Kazada araç sürücüsü Bahadır ile yanında bulunan nişanlısı Özge Y. (25) yaralandı. Çevredeki sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri Bahadır'ı İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, nişanlısı Özge Y.'yi ise Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kazada ağır yaralanan Tuncay Bahadır, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yapılan kan testinde sürücü Bahadır'ın 2.87 promil alkollü olduğu belirlendi. Bahadır'ın bir alışveriş merkezinde çalıştığı ve nişanlısı ile bir ay sonra dünya evine girmeye hazırlandığı öğrenildi. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber