NT Mağazaları, Türkiye genelinde 12 yeni şube açtı

NT Mağazaları Kayseri'de ikinci şubesini açtı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Eylül 2012 14:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

. Türkiye'nin uluslararası tek kitap, kırtasiye, teknoloji mağazaları zinciri NT, ülke genelinde 12 yeni şubesini açtı. NT Mağazaları'nın Kayseri Forum Alışveriş Merkezi'ndeki yeni şubesi törenle hizmete girdi.

Forum Alışveriş Merkezi'ndeki açılış törenine AK Parti Kayseri milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer, AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, GESİAD Başkanı Hamdi Kınaş, eski Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan ve çok sayıda davetli katıldı.

NT Mağazaları Strateji Geliştirme Müdürü Osman Nalbant, törende yaptığı konuşmada yeni açılan mağazalarla ilgili bilgiler verdi. Nalbant, yeni açılan 12 mağaza ile birlikte Türkiye'de 65 mağaza ulaştıklarını, yurtdışında 8 ülkedeki mağaza ile birlikte de 2 bin çalışanla toplamda mağaza sayısının 152'ye ulaştığını söyledi.

Osman Nalbant, NT'den yılda 25 milyon müşterinin alışveriş yaptığını ifade ederek, ?NT Mağazalar ağı genişlemeye devam ediyor. Gaziantep, Kayseri, Kocaeli, Diyarbakır, Bilecik, Muş ve Ankara'da 6 cadde ve AVM şubeleri ile İstanbul, Kocaeli, Bursa, Mersin, Samsun, Eskişehir, Amasya, Merzifon, Rize yeni açılacak mağazaların yanı sıra 9 okul şubesi ile toplam 152 mağazaya ulaşıyor.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber