Milli Eğitim Şube Müdürü Yamaç, eşi ve oğluyla son yolculuğuna uğurlandı

Ordu'nun Ünye ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada, hayatını kaybeden Bafra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yamaç(56), eşi Ayşe Yamaç(53) ve oğlu Hakan Yamaç(19), memleketleri Trabzon' un Tonya ilçesine bağlı Çayıriçi Köyü'nde toprağa verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Eylül 2012 07:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, dün saat 17.30 sıralarında Ordu-Samsun Devlet Sahil Yolu tersane mevkiinde meydana geldi. Trabzon'dan Samsun'un Bafra ilçesine giden Bafra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yamaç'ın kullandığı 55 HE 225 plakalı kapalı kasa kamyonet, bölünmüş yolda refüjdeki su kanalına girip aydınlatma direğine çarparak ters döndü. Otomobilin hurda yığınına döndüğü feci kazada sürücü Hüseyin Yamaç ve yanında bulunan eşi Ayşe Yamaç olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan yamaç çiftinin oğlu Hakan Yamaç ise kaldırıldığı Ünye Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kazada, hayatını kaybeden Bafra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yamaç' için bugün Tonya Hükümet Konağı önünde bir tören düzenlendi. Törende konuşan, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, "Hani derler ya söylenecek laf yoktur bundan sonra merhumlar için rahmet dilemek vardır. Varsa günahları affı için Fatiha okumak bundan sonra bunlar geçerli. Biz Bafra İlçe Milli Eğitim Kurumu olarak bütün Bafra olarak büyük üzüntü içindeyiz. Dün akşam saat 19.00 itibaren hiç tanımadığım Bafralılar Trabzonlular beni aradı ve baş sağlığı dildiler. Gece sabaha kadar aradılar gerçekten ben Hüseyin beyle fazla çalışmadım ama en önemlisi bundan söylenecek tek şey 5 vakit namazını kılan birisiydi."

Törenin ardından Hüseyin Yamaç' ın cenazesi Tonya ilçesine bağlı Çayıriçi köyüne getirildi. Burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı ardından Bafra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yamaç eşi Ayşe Yamaç oğlu Hakan Yamaç, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber