Körfez Dershaneleri, Dinar'da akıllı tahta eğitimine geçti

Dinar Körfez Dershaneleri, akıllı tahta uygulamasına geçti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2012 15:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akıllı tahtaların özellikleri ile ilgili bilgi veren Dersane Genel Müdürü Ömer Faruk Dursun, en ileri teknolojiye sahip olduklarını, çoklu dokunmatik özelliğiyle kullanım kolaylığı sağladıklarını söyledi. Dursun, "Körfez Dershaneleri tarafından hazırlanan derslerin tahtalara yüklenerek istenilen derse, istenilen sınıfta erişilebiliyor. Bu sayede kitap taşıma derdi ortadan kalkıyor, kitapta gösterilmek istenenler tahtaya yansıtılıyor. Aynı zamanda renkli kalem seçenekleri ile de tahta üzerinde çizimler yapılabiliyor. Konuyla alakalı çıkmış sorulara da konunun anlatıldığı sayfada hemen ulaşılabiliyor." diye konuşta.

Bunun yanında akıllı tahtaya yüklenen sınıf listeleri ile anında yoklama alınabiliyor ve gelmeyen öğrenci velilerinin cep telefonlarına otomatik olarak bir mesaj gönderiliyor. Ders aralarında beklemeye alınan tahtalarda veciz sözler ve duyurular da yer alıyor.

SBS Şubesi Müdürü Süleyman Dingin de, 2 şubede toplam 20 dersliklerin olduğunu belirterek tüm sınıflara akıllı tahta takıldığını söyledi. Akıllı tahtaların yanı sıra sanal ofis ve akıllı dersler de öğrencilerin istifadesine sunulduğunu bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber