Şehit askerin rüyası gerçek oldu

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırı sonucu şehit düşen Osman Yıldız'ın, mahalle arkadaşı Doğan Kavasoğlu'na ?Rüyalarımda sürekli şehit olduğumu görüyorum? dediği öğrenildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehit Osman Yıldız'ın Bahçelievler'deki baba ocağına ateş düştü. Şehidin evine ve ikamet ettiği sokağa Türk bayrağı asıldı. Komşuları ve akrabaları da şehit ailesinin evine akın etti, onları teselli etmeye çalıştı.

ŞEHİT YILDIZ, POLARINI ARKADAŞINA HATIRA VERMİŞ

Şehit askerin, vatani görevini yaptığı sırada arkadaşlarıyla yaptığı görüşmelerde rüyasında kendisini sürekli şehit olarak gördüğünü söylediği ifade edildi. Şehit askerin arkadaşı Doğan Kavasoğlu, ?Arkadaşımla sürekli iletişim halindeydik. Öleceği içine doğmuştu adeta. Rüyalarında şehit olduğunu görüyormuş. Bu durumu sürekli dile getiriyordu. Dağıtım iznine geldiğinde ?Ölmek var dönmek yok' deyip bana kendi polarını hatıra bıraktı. Ne olursa olsun bu hatıramı sakla kardeşim' demişti? diye konuştu. Şehit Yıldız'la çok iyi arkadaş olduğunu söyleyen Kavasoğlu, ?Arkadaşımın kimseye zararı dokunmazdı. Kimseye saygısızlık yaptığı görülmemişti? şeklinde konuştu. Kavasoğlu, arkadaşının hatırasını hayatı boyunca saklayacağını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber