Zeytinli Mahallesi'ndeki asfalt çalışmaları tamamlandı

Adana'da Seyhan Belediyesi ekipleri tarafından Zeytinli Mahallesi'nde sürdürülen asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Ekiplerin bir sonraki durağı ise Gökçeler Mahallesi oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 12:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gökçeler Mahalle Muhtarı Zekeriya Öztürk, tarihsel geçmişi bulunan semtlerinde ilk kez asfaltlama çalışması yapıldığı için Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk'e teşekkür etti. Eski adı Gerdan olan ve köy statüsünden mahalleye dönüştürülerek Seyhan ilçesine bağlanan Gökçeler Mahallesi'ndeki 26 sokağın tamamının asfaltlandığını belirten Öztürk, ?Başkanımız ve çalışma ekibine mahallemizdeki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Mahallesi sakinleri olarak belediyemizin gerek temizlik, gerekse asfaltlama çalışmalarından dolayı son derece memnunuz. Mahalle halkımızın asfaltlama çalışması yapan belediye işçilerine yönelik ikramları ve iltifatları da bu teşekkürün göstergesidir.? dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Öztürk, Zeytinli'deki asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasının ardından Gökçeler köyüne geçildiğini buradaki çalışmanın ardından da Gölbaşı'ndaki yolların asfaltlanacağını açıkladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber