Üniversitelilere polisten ?hoş geldin' ikramı

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli polisler, Kastamonu Üniversitesi (KÜ)'nde kayıtların başlaması sebebiyle stant açtı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 12:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kastamonu Üniversitesi'ne kayıt için gelen öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunan polisler, tanıtıcı broşürlerle de öğrencileri bilgilendirdi.

İkram edilen çekme helva, kolonya ve meyve suyunun yanında öğrencilere dağıtılan broşürlerde şu ifadeler yer alıyor: ?Eğitim hayatınızda sizleri bekleyen sorunlara karşı hazırlık olmak, sorunları bitmek tükenmek bilmeyen enerjinizle umuda çevirmek sizlerin elinde, unutmayın rotası belli olmayan bir yelkenliye hiçbir rüzgârdan fayda gelmez. Ülkemizin yarınlarına ışık tutacak çalışmalara imza atmak, anne ve babanızın emeklerini boşa çıkarmamak için dostluk, barıştan, sevgiden kopmadan çizeceğim hayatınız boyunca takip ediniz. Türk polisleri olarak amacımız; rahat, huzurlu ve güvenli bir şehirde, bilimin ışığıyla aydınlanmış bir üniversitede başarılı bir eğitim ortamı sağlamak, ülkemizin yarınlardan umutlu olabilmesi için ?aklı hür vicdanı hür' nesillere ihtiyacı vardır.?

Ayrıca Kastamonu Meslek Yüksek Okulu'na kurulan stantta görev alan yetkililer, ?Amacımız Kastamonu'ya yeni gelen ve şehrin yabancısı olan gençlerimize yabancılık çektirmemek. Kastamonu'da güvenlik sorunu hissetmeden kendilerini yalnız hissetmemelerini sağlamak? dedi. Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Terörle Mücadele Şubesi'nin çalışması öğrenci ve velilerin takdirini kazandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber