Bem-Bir-Sen Başkanı Sever: 'Birlik ve beraberliğimizi bozamazlar'

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde 10 askerin şehit edildiği hain saldırıyı kınadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 13:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlçe merkezindeki güvenlik noktalarına PKK'lı teröristlerin düzenlendiği saldırıya tepki gösteren Sever, terör örgütünün toplumun birlik ve beraberliğini bozamayacağının altını çizdi.

Saldırıya ilişkin yazılı açıklamasında Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Sever, şehitlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, başsağlığı ve sabır, yaralı askerlere de şifalar diledi. ?10 güvenlik görevlimizin şehit olduğu, 7 güvenlik görevlisinin de yaralandığı haberinin derin üzüntüsünü yüreğimizde yaşıyoruz.? diyen Sever, şunları kaydetti; ?İnsanlık dışı terör eylemleriyle emellerine ulaşacaklarını zanneden çirkin yüzlerin, tarih sahnesinde alacakları tek rol katilliktir. Bu kötü role soyunan hainlerin, bu ülkenin birlik ve beraberliğini asla bozamayacağını ve hiçbir amaca şiddet ve saldırıyla ulaşamayacaklarını çok geçmeden, insanlık suçlarını artırmadan idrak edebilmeleri dileğimizdir. Aziz şehitlerimiz, yüreğimizde ilelebet yaşayacaktır. Şu çok iyi bilinmelidir ki artan terör olayları ülkemizin birlik ve bütünlüğünü asla bozamayacaktır. Tam aksine terör bu ülkede yaşayan herkesi daha sıkı birbirine bağlamaktadır. İnsanlıktan nasibini almayarak teröre bulaşanlar amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. ?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber