Alperen Ocakları, Beytüşşebap'ta Mehmetçiğe yapılan saldırıyı lanetledi

Alperen Ocakları Vakfı Manavgat Şube Başkanlığı, terör örgütü PKK'nın Şırnak Beytüşşebap'ta Mehmetçiğe yaptığı saldırıyı kınadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 21:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alperen Ocakları Manavgat Şube Başkanı Mehmet Çayır, ocak binasında yaptığı basın açıklamasında, şehit yakınlarına baş sağlığı diledi. Terör örgütünün Beytüşşebap'ta Mehmetçiğe karşı yaptığı karakol saldırısını lanetleyen Çayır, saldırıların hep Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt dışı görüşme saldırılarında gerçekleştiğine dikkat çekti. Çayır, Beytüşşebap saldırısının da CIA başkanının Türkiye olduğu saatte yapılmasının tesadüf olmadığını kaydetti.

Çayır, "Alperen Ocakları olarak hain saldırıları kınıyoruz. Askerimize, polisimize ve masum sivil vatandaşlarımızın yapılan hain saldırıları lanetliyoruz. Terör örgütü uluslararası güçlerin bir piyonu. Ülkemizin kalkınması ve dünyada etkin güç olmasını istemeyen karanlık güçler terörle önümüzü kesmeye çalışıyor. Milli birlik ve beraberliğimiz hainlerin ve karanlık güçlerin oyununu bozacaktır. Kandil'in ortadan kaldırılması ve PKK'nın yurt içi ve yurt dışındaki siyasi temsilcileri yok edilmeli. Almanya, İsveç, Norveç, Danimarka, Fransa, Hollanda ve Belçika'da yüzlerce PKK'lı yaşıyor. Bu ülkelerin bankalarında uyuşturucudan elde ettiği paraları var. Terörün ilk önce siyasi, ardında da lojistik desteği kırılmalı. Karakol baskınlarının sona ermesi içinde acilen mobilize birliklerin kurulması gerekir. Maalesef bu konuda çok geç kaldık." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber