Ediz Bahtiyaroğlu'nun cenazesi Bursa'ya gönderildi

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Eskişehirsporlu Ediz Bahtiyaroğlu'nun cenazesi Eskişehir'den Bursa'ya gönderildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 14:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

26 yaşındaki genç futbolcunun ölümü başta Eskişehirspor olmak üzere futbol camiasını hüzne boğdu. Eskişehirspor tesislerinde düzenlenen törenle genç oyuncu kılınan cenaze namazının ardından ailesinin isteği üzerine Bursa'ya gönderildi.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Eskişehirspor'un başarılı defans oyuncusu Ediz Bahtiyaroğlu, dün gece evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. 26 yaşındaki oyuncu dün saat 19.30'da Eskişehirspor Tesisleri'nde antrenmana çıktı. Antrenmanda takım arkadaşlarıyla şakalaşan Bahtiyaroğlu, takıma yeni transfer olan Necati Ateş'le birlikte antrenmanı tamamladı. Bahtiyaroğlu, daha sonra takım arkadaşı Hürriyet ile birlikte kaldığı Batıkent Mahallesi Aytekin Sokak'taki evine gitti. Burada saat 01.30 sularında rahatsızlanan Ediz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yapılan incelemenin ardından Ediz'in cenazesi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü.

Genç futbolcu için Eskişehir Hanefi Demirkol Tesislerinde de tören düzenlendi. Kulüp binası önünde düzenlenen törene Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal başta olmak üzere Yönetim Kurulu, Teknik Heyet ve futbolcular ve çok sayıda taraftar katıldı.

Törende Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, ani gelen ölümün herkesin şok ettiğini söyledi. Ediz'in futbol yaşamı, kalitesi ve insanlığı ile herkese örnek olduğunu beliren Ünal, ? Ediz bizim için çok özeldi. Bir kulüp başkanının tarif edemeyeceği bir değere sahipti? ifadelerini kullandı.

Eskişehirspor kaptanı Server Çetin ise, Ediz'i hiçbir zaman unutmayacaklarını belirterek, ?Biz onu adamlığıyla biliyoruz. O bizim kalbimizde her zaman böyle kalacak. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun. ?ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Ediz Bahtiyaroğlu'nun cenaze namazı kılındı. Bu sırada Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolcuların gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Namazın ardından tabutun araca bindirilişi sırasında Ediz'in takım ve ev arkadaşı Hürriyet Gücer, arkadaşının arkasından uzun süre gözyaşı döktü. Babası İsmail Bahtiyaroğlu ise oğlunun tabutunun götürülüşü sırasında sinir krizleri geçirdi. Doktorların müdahale ettiği baba Bahtiyaroğlu güçlükle sakinleştirildi. Eskişehirspor taraftarları da tesislerde Ediz'in son yolculuğunda yanında oldu. Taraftarlar, ? Transferin son gününde Es-Es'ten cennete' pankartıyla uğurladı.

Bahtiyaroğlu'nun cenazesi daha sonra ailesinin isteği üzerine Bursa'ya götürülecek. Bursa Ulucamii'de kılınacak ikindi namazının ardından Ediz Bahtiyaroğlu, Sarıkaya mezarlığında toprağa verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber