Hakkari Üniversitesi'nin doluluk oranı Türkiye ortalamasının üzerinde

Rektör Prof. Dr. İbrahim Belenli, bu yıl Hakkari Üniversitesi'nin doluluk oranının Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Eylül 2012 12:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rektör Prof. Dr. İbrahim Belenli, yaptığı açıklamada, üniversiteye kayıtların 7 Eylül Cuma günü (yarın) son bulacağını ifade etti. Belenli, "Bu yıl bizim üniversitemizi tercih etme ve doluluk oranı Türkiye'nin ortalamasının üzerinde, bu bizim için çok güzel bir gelişme, isteyen öğrenciler İngilizce hazırlık sınıfı görecek. Bu yıl öğrencilere böyle bir çalışma başlatıyoruz. Bu da öğrenciler için ileride iş imkanı açısından büyük bir kazanç olacak. Dersler, 17 Eylül tarihinde başlayacak. Bu yıl yine bazı bölümlerimiz Adana'da olacak, ancak gelecek yıl eğitimlerini burada görecekler." dedi.

Hakkari Üniversitesi 2012-2013 eğitim yılı için öğrenci kayıtları, 3-7 Eylül tarihleri arasında yapılıyor. Hakkari Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi binasında yapılan öğrenci kayıtları için danışma masaları oluşturuldu. Öğrencileri bir çok konuda bilgilendirmek için Hakkari Emniyet Müdürlüğü ise stand kurdu. Kayıtlar 07.09.2012 Cuma günü saat 17.00'ye kadar devam edecek. 2012 LYS ve YGS sonuçlarına göre, bu yıl 146 öğrencinin kesin kayıt hakkı kazandığı Hakkari Üniversitesi'ne kayıt sırasında öğrencilere, Hakkari'yi tanıtan bir ajanda hediye olarak veriliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber