2. Kastamonu Ahşap Fuarı açıldı

Kastamonu'da 45 firmanın katılımıyla düzenlenen 2. Ahşap Fuarı, Bilim Sanayi ve teknoloji Bakanı Nihat Ergün tarafından açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Eylül 2012 18:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeni düzenlenen fuar alanındaki açılış törenine Bakan Ergün'ün yanı sıra Vali Erdoğan Bektaş, Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz, MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, AK Parti Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, birim mirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesi konuşan Bakan Nihat Ergün, bu tarz etkinliklerin şehrin kalkınmasında büyük payı olduğuna değindi. Son zamanlarda artan terör olaylarına da değinen Ergün, ?Terör olayları her zaman olacaktır. Biz bunlara sırt dönmemeli ve birliğimizi, dirliğimizi korumalıyız. Giderek güçlenen bir hükümetimiz var. Bunu çekemeyen mutlaka olacaktır. Biz bunların üstesinden mutlaka geleceğiz.? dedi.

Ergün, konuşmasının sonunda Afyonkarahisar'da meydana gelen olayda şehit olan askerlere rahmet, ailelerine ve millete de başsağlığı dileğinde bulundu.

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş ise Ahşap Fuarı'nın Kastamonu için önemli bir adım olduğunu ve Kastamonu'ya büyük getirileri olacağını ifade etti. Ayrıca yaşanan terör olaylarına ve kazalara dikkat çeken Vali Bektaş, bütün şehitlerin ailelerine ve millete başsağlığı diledi.

Açılışın ardından Bakan Ergün ve Vali Bektaş beraberindeki heyetle tüm fuar alanını gezerek, kurulan stantları tek tek ziyaret etti. Ergün, ziyaretler sırasında esnaflarla da sohbet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber