Turhal'da üniversiteli gençlere terör uyarısı

Tokat'ın Turhal ilçesinde Gaziosmanpaşa Üniversitesi Turhal Meslek Yüksekokulu (MYO)'na kayıt yaptırmaya gelen öğrenciler teröre karşı broşürle uyarılıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Eylül 2012 18:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği (TEM) ekipleri, MYO bahçesinde stant açtı. Terörün son zamanlarda gençleri ve çocukları hedef aldığını belirten yetkililer, velilerin bu konuda çocuklarına sahip çıkmaları gerektiğini ifade etti. Şüpheli ve olumsuz durumlarda gençlerin kendilerini bilgilendirmesini isteyen ekipler, bunun bir vatandaşlık görevi olduğunu ifade etti. Ekipler, öğrencilerin kendilerine yapılan uyarı nedeniyle teşekkür ettiklerini bildirdi.

Polislerin velilere ve öğrencilere dağıttığı broşürlerde, "Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz gençlerimiz çoğu zaman çeşitli terör odakları tarafından arzu edilmeyen davranışlara itilebilmektedir. Araştırma, öğrenme ve dinamizm çağındaki gençlerde cesaret çekingenliğe, macera isteği rahata, duygular ise mantığa üstün gelmekte ve otoriteden kurtulma duygusu daha ağır basmaktadır. Gençlerimizin bu kritik döneminden yararlanmak isteyen terör odakları bütün planlarını gençlerimizin bu özellikleri üzerine kurmaktadır. Genç arkadaşlarımızın üniversite hayatı boyunca topluma ve devlete faydalı bir birey olarak yetişmesi için Turhal İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak her türlü yardıma hazır olduğumuzu ifade ederiz." sözlerine yer verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber