Iğdır, 45. şehidini bekliyor

Afyonkarahisar'da mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit düşen 25 askerden Mehmet Emin Çuğun'un acı haberi, memleketi Iğdır'ı yasa boğdu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2012 08:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ailesi yazı geçirmek üzere Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bulunan Iğdır'ın Halfeli beldesi nüfusuna kayıtlı Mehmet Emin Çuğun'un acı haberi, Iğdırlıları yasa boğdu. Afyonkarahisar'daki birliğine 4 gün önce teslim olduğu öğrenilen şehidin Halfeli beldesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Iğdır Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Kamber Güzelkaya, Iğdır'ın 45'inci, Halifeli beldesinin ise 4'üncü şehidi olan Çuğun'un acısının kendilerini ve şehidin ailesini derinden üzdüğünü belirtti. Güzelkaya, ?Milletimizin başı sağ olsun. Üzülerek söylemek istiyorum ki yapılan yoklamaya katılmayan ve her ne kadar kesin değilse de şehit olduğunu düşündüğümüz Mehmet Emin Çuğun, dün Türk milletimizi derinden sarsan bir hadise sonucu şehadete ermiştir. İçinden geçtiğimiz bu sıkıntılı dönemde 25 şehidimizin acısı hepimizi derinden üzmüştür. 25 şehidimizin ailelerine en derin üzüntülerimi bildiriyorum. Başları sağ olsun? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber