2 bin 500 öğrenci terör konusunda bilgilendirildi

Bartın Üniversite'sine kayıt olmaya gelen 2 bin 500 öğrenciye terörle mücadele konusunda bilgilendirme yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Eylül 2012 11:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bartın Emniyet Müdürlüğü, terör olaylarının artması ve bu olaylara karışanların yaşlarının küçük olması sebebiyle lise öğrencilerinden sonra şimdi de üniversite öğrencilerini bilgilendiriyor.

?Sorumlu Fert? projesini hayata geçiren Bartın Emniyet Müdürlüğü, "İlk Adımda Dost Eli" projesi kapsamında Bartın Şehirlerarası Otobüs Terminali ile Bartın Üniversitesi'nin kapısında broşür dağıtıyor.

Bartın Üniversitesi'ne çocuklarını kayıt ettirmeye gelen veliler, ?Anne ve baba olarak bilmediğimiz bir şehre çocuklarımızı getirdik. Çocuklarımız burada üniversite eğitimi alacak ve bu kentte ortalama 4 yıl kalacak. Emniyet Müdürlüğünün yaptığı bu uygulama bizleri çok memnun etti. Açılan stantlarda Bartın hakkında gerekli bilgileri alıyoruz. Şimdi gönlümüz çok rahat çünkü çocuklarımıza biz olmadığımızda sahip çıkan birilerinin olduğunu görüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz? dedi.

Bartın Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, öğrenci ve ailelerini Bartın, trafik, pasaport ve terör konusunda bilgilendirdi. Ayrıca ailelere ve öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber