Bursa'da 45 kişi düğün pilavından zehirlendi

İnegöl'e bağlı Alanyurt mahallesinde faaliyet gösteren düğün salonunda düzenlenen düğün cemiyetinde dağıtılan pilav davetlileri zehirledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2012 15:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tavuk etli pilavdan yiyen 45 kişi zehirlenerek, hastanelik oldular. İnegöl Devlet Hastanesi, Özel Medi-Ce Hastanesi ve Selenay Tıp Merkezi Acil Servislerine götürülen 45 kişi içerisinde, sünnet olan çocuk ile anne ve babası da yer aldı.

Geçtiğimiz Pazar akşamı saat 20.30 sıralarında Songül-Ali Demir çifti ikinci oğulları Tarık Demir için Alanyurt'ta faaliyet gösteren düğün salonunda sünnet cemiyeti düzenlediler. Takı merasiminin ardından düğün salonu görevlileri tarafından katılanlara tavuk etli pilav ve ayran ikramında bulunuldu. İkramları yiyen davetliler, yaklaşık yarım saat sonra rahatsızlandılar.

45 KİŞİ HASTANELİK OLDU

500 kişinin katıldığı cemiyette, yaklaşık 45 kişi mide rahatsızlığı ve halsizlik şikayeti ile özel araçlar ve ambulanslar ile İnegöl Devlet Hastanesi, Özel Medi-Ce Hastanesi ve Selenay Tıp Merkezi acil servislerine getirildiler. Acil serviste mideleri yıkanan hastalar, serum takılarak müşahede altına alındılar.

SÜNNET ÇOCUĞU VE AİLESİ DE NASİBİNİ ALDI

İnegöl Devlet Hastanesinde 25, Özel İnegöl Medi-Ce Hastanesinde 15, Selenay Tıp merkezinde 5 olmak üzere 45 kişinin zehirlendiği kişiler arasında, cemiyet sahipleri Songül-Ali Demir ile sünnet olan çocuğu Tarık Demir'de yer aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber